Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Μονοπάτι Παρνασσού 2014 - Νέα Ημερομηνία


Δελτίο τύπου 30/4/2014

Στις 14/15 Ιουνίου το αναβληθέν Μονοπάτι Παρνασσού 2014.

      Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, αποφάσισε την διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων, το Σαββατοκύριακο 14/15 Ιουνίου, κρίνοντας ότι αυτές είναι οι καταλληλότερες ημερομηνίες το επόμενο διάστημα. Γνωρίζουμε ότι οι ημερομηνία αυτή δεν είναι πιθανώς η ιδανική για την διεξαγωγή των αγώνων, ιδανική ήταν η 27η Απριλίου.Ευελπιστούμε παρόλα αυτά, ότι δεν θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στα αγωνιστικά πλάνα των συμμετεχόντων και προσδοκούμε να μπορέσει να πάρει μέρος στους αγώνες η πλειονότητα  των αθλητών. Διατηρούμε μια επιφύλαξη για την ώρα έναρξης των αγώνων, καθώς τότε θα βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού. Είναι πιθανόν η θερμοκρασία να επιβάλλει την έναρξη των αγώνων πιο νωρίς το πρωί.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσης ότι δεν θα υπάρξει νέα περίοδος εγγραφών και ότι οι εγγραφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα ισχύουν. Για τις 100 περίπου θέσεις που υπάρχουν για να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός στον αγώνα των 24 χιλιομέτρων θα γίνουν εγγραφές στη γραμματεία στις 14 και 15 Ιουνίου. Στις 14 Ιουνίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν και οι παιδικοί αγώνες παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου.

      Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές που επέδειξαν υπομονή και κατανόηση στην ψυχοφθόρα διαδικασία των αναβολών και της ματαίωσης των αγώνων και ελπίζουμε οι συνθήκες να μας αποζημιώσουν όλους τον Ιούνιο.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2014”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου