Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

“Ανθ` ημών Γουλιμής”.… προέκυψεν αίφνης εις τον Δήμο μας

Απάντηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου σε σχόλιο του Γ. Πολύμερου που έγινε στον πιο κάτω σύνδεσμο :

http://e-tithorea.gr/?p=15211#comment-1904



Αμαρτία ομολογημένη ….ουκ έστιν αμαρτία . Μάλλον αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε κυρ Πολύμερε . Άρα , η κατά την γνώμη σας «ομολογία μου », με εξαγνίζει , με ελαφρώνει και ίσως με απαλλάσσει κιόλας από τα πιθανά πάθη και τα κουσούρια μου…. κληρονομικά ή και επίκτητα .
Πάντως κι από γεννησιμιού μου να μην το είχα το “πρόβλημα”, είναι σίγουρο πως θα το αποκτούσα απ` τα καμώματα και τις απίθανες κουτουράδες σας , που κυριολεκτικά είναι ικανά να τρελάνουν άνθρωπο . Γιατί τι άλλο θα μπορούσε άραγε να επιτύχει η διαπίστωση του καθενός μας , όταν περιδιαβαίνοντας για παράδειγμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και βλέποντας τη δήλωση της περιουσιακή σας κατάστασης ( που υποχρεούστε να δημοσιεύετε ), ανακάλυπτε αίφνης πως τα παιδιά σας ( δυο εκ των τριών ), ηλικίας 35 και 36 ετών αντίστοιχα , αναγράφονται φαρδιά πλατιά στον ανάλογο κωδικό της δηλώσεώς σας… ως  ΑΝΗΛΙΚΑ τέκνα ???? . Που ξανακούστηκε κάτι τέτοιο !!  Κι αυτό όχι μόνο στην πρώτη σας δήλωση το 2011 ( που άντε ας την πάρει το ποτάμι ) Όχι μόνο στην δεύτερη , αλλά και στην τρίτη κατά σειρά και αφού εν τω μεταξύ και τις τρεις αυτές φορές είχατε ενημερωθεί από μένα προσωπικά μέσω του Δημάρχου , για το ανόητο και παράνομο της περιπτώσεως αυτής . Στην τρίτη μάλιστα δήλωσή σας του 2013, διαπιστώνει κανείς , ότι την σφραγίζει και την υπογράφει η λογίστριά σας που κατά σύμπτωση είναι και σύζυγός σας και επομένως ευλόγως εγείρεται το ερώτημα : Καλά , εσείς προσωπικά έτσι κι αλλιώς είστε αποδεδειγμένα άσχετος περί των οικονομικών και των τοιούτων , αλλά η συμβία σας που υπογράφει ως λογίστρια !! δεν ξέρει πχ πως οι τριανταπεντάρηδες δεν είναι και δεν θεωρούνται πλέονΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ??.
Εδώ λοιπόν προκύπτει ανεκβίαστα , πως η άγνοια , η επιπολαιότης και η ανευθυνότης είναι μάλλον οικογενειακό σας “γνώρισμα”. Πρωτοφανές μου φαίνεται πάντως, οι γονείς ( πλην ορισμένων μόνο περιπτώσεων αθιγγάνων ) να μην γνωρίζουν την πραγματική ηλικία των παιδιών τους !!. Πως λοιπόν θέλετε μετά κι απ` όλα αυτά που αποκαλύπτω σήμερα κυρ Πολύμερε , να μην καταστούν έξω φρενών ( εκτός από μένα ) και πολλοί άλλοι πρώην συνδημότες σας ?? Πώς να “καταπιούν” οι δόλιοι , ότι γελοιωδώς ανεύθυνα αναγράφετε συνεχώς επί τριετία τώρα σε επίσημη δήλωσή σας ομού μετά της συμβίας σας λογίστριας , τα ΜΕΣΗΛΙΚΑ σχεδόν τέκνα σας …ως ΑΝΗΛΙΚΑ δήθεν ???  Παριστάνοντας απ` την άλλη μέχρι πρότινος ( χάριν της ανεπαρκείας αλλά και της ανοχής του Δημάρχου ), τον προφεσόρε στα οικονομικά και το “μεγάλο αφεντικό” στην οικονομική διαχείριση του Δήμου, μη “κατέχοντας ”στην πραγματικότητα γρι από δαύτα ??
Δυστυχώς αφού σας “λούστηκαν” τόσα χρόνια οι συντοπίτες σας ως ανύπαρκτο κυριολεκτικά κι ανωφελή αιρετό εκπρόσωπό τους ( ανελλιπώς αμειβόμενο μάλιστα , 50.000 μας στοιχίσατε ), τώρα πληροφορούνται οι ατυχείς και για τη ρηχότητα , την αγνωσία και την ευτράπελη πλευρά σας ….. Θεωρείστε λοιπόν εσείς κυρ Πολύμερε , σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος και αυτοδιοικητικός ?? Εκτός κι αν εμπνευστήκατε οικογενειακώς απ` την ανάλογη συμπεριφορά της γνωστής συνταξιούχου μεγαλοδημοσιογράφου και μέλους της ΡΑΕ , που ως γνωστόνξέχασε πως η “Βουλευτίνα” κόρη της κοντεύει τα σαράντα! και συνέχιζε να την δηλώνει ως ανήλικη !, ενθυλακώνοντας έτσι επί σειρά ετών επίδομα ανηλίκου τέκνου !!!              Είμαι όμως βέβαιος ότι εσείς τουλάχιστον , τέτοιου είδους κατάπτυστη και παραβατική συμπεριφορά δεν έχετε “υιοθετήσει” βέβαια .
Περί των άλλων και πολλών κατά καιρούς “αστειοτήτων” σας κυρ Πολύμερε , έχω γράψει επανειλημμένα κι ουκολίγα βεβαίως . Σήμερα όμως ευκαιρίας δοθείσης θυμήθηκα και αυτό , που κοντολογίς στο παρελθόν συνειδητάεφρόντιζα να μην δημοσιοποιώ  αποφεύγοντας να συμβάλω στον περαιτέρω διασυρμό σας .( μάρτυς μου ο κ. Δήμαρχος ). Δεν ντρέπεστε λοιπόν λιγάκι να μου ζητάτε και τα ρέστα εσείς ??  Συγχωράτε με , αλλά κατά πως λέτε κι εσείς στο σχόλιό σας , εκ γενετής “έξω φρενών” εγώ , ως φαίνεται οι διαθέσεις μου κατά καιρούς αλλάζουν.και επόμενο είναι όπως μου βαρούν να χορεύω…. ενίοτε όπως καλή ώρα τώρα .                                                Αντιλαμβάνομαι δε απ` το ύφος του σχολίου σας , την σύγχυση , τον εκνευρισμό και την ταραχή σας , αλλά πιστέψτε με παρακαλώ , δεν μπορώ να κάνω τίποτε περισσότερο γιαυτά .   Ότι ήταν να κάνω άλλωστε , το έκανα τον καιρό που έπρεπε , αν θυμόσαστε .                                                                    Πάντως έχετε την εμμονή και την ψευδαίσθηση κυρ Πολύμερε , πως όταν γράφω κι οτιδήποτε γράφω του λόγου μου , το γράφω για να το σχολιάζετε εσείς !!!!!  Κατά ένα περίεργο τρόπο , μάλλον αυτό πιστεύετε .                            Σας διαβεβαιώ λοιπόν πως καθόλου δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο , αλλά δεν σας κρύβω κιόλας , πως κατά καιρούς με διασκεδάζετε αρκούντως με την αμήχανη συμπεριφορά σας και την νευρωτική αντίδρασή σας . Και γιαυτό καλοδεχούμενα πάντα τα χαριτωμένα και διασκεδαστικά « σχόλιά σας » . Αποφεύγετε όμως πάλι ( όπως πάντοτε βέβαια ) να σχολιάσετε και την ουσία των όσων καταγγελτικώς αναφέρω στην επιστολή μου και τα οποία αν παρατηρήσατε , αφορούν την “παράνομη” δική σας αντικατάσταση στο ΔΣ , με ιδιαίτερο μάλιστα συμβολισμό και ενδιαφέρον για την Δημοτική Ενότητα που υποτίθεται πως μέχρι προχθές εκπροσωπούσατε. Τόσο μικρό κι επιφανειακό ήταν και είναι άραγε το ενδιαφέρον σας για την περιοχή σας ?? Γιατί λογικά θα περίμενε κανείς , αντί να με παίρνετε απ` τα μούτρα για τα όσα γράφω , τουλάχιστον να με επαινείτε, γιατί αποκαλύπτω και αναδεικνύω σε όλες του τις διαστάσεις ένα θέμα που κανείς δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχε πάρει χαμπάρι . Αλλά και για την μικρή έστω προσπάθεια που καταβάλω με τις φτωχιές μου δυνάμεις : α ) επί επαναφοράς των πνευματικών λειτουργιών και διάνοιξης των οφθαλμών των μονίμως μισοκοιμισμένων πρώην συναδέλφων σας και των ασχέτων υπαλλήλων τους , β ) για την αποκατάσταση της νομιμότητας επί των δημοτικών αποφάσεων ( την οποία νομίζω πως κι εσείς πρέπει να θεωρείτε επιβεβλημένη ), και γ ) της επαναφοράς , κατά το δυνατόν , της απαραίτητης σοβαρότητας η οποία διαπιστωμένα –δυστυχώς-- έχει προ πολλού απωλεσθεί από τα όργανα διοίκησης και τις υπηρεσίες του Δήμου, με αποτέλεσμα το διασυρμό του. Αυτά κυρ Πολύμερε επί του συντόμου εγωκεντρικού σχολίου σας και εδώ είμαστε να τα “ξαναματαπούμε” εφ` όσον χρειασθεί !!                               ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( μάλλον ημερότερος σήμερα , τι λέτε κι εσείς ? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου