Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2014

Γιορταστικό τραπέζι απ΄το δραστήριο Καπή Αμφίκλειας (Φωτογραφίες)

Το συνεχώς δημιουργικά ανήσυχο και δραστήριο ΚΑΠΗ Αμφίκλειας, σηματοδότησε την είσοδο του καλοκαιριού με ένα ωραίο γιορταστικό τραπέζι - γλέντι και με κύριο πιάτο!! εξαιρετικό και μπόλικο κοντοσούβλι, το βραδάκι της Κυριακής 01 Ιουνίου 2014.Οι κυρίες του ΚΑΠΗ είχαν φροντίσει να μην λείπει τίποτα.
Καλεσμένος και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, κ. Γ. Γώγος, ο οποίος μεταξύ “τυρού & αχλαδίου”  αντάλλαξε με πολλούς ανθρώπους της τρίτης ηλικίας απόψεις για τα γενικά θέματα του Δήμου, αλλά και για τα ειδικότερα, όπως είναι και η βελτίωση των προϋποθέσεων λειτουργίας του ΚΑΠΗ, ενός τόσο σημαντικού θεσμού για τους Δημότες.
Η εκδήλωση, πέραν της καθαρά ψυχαγωγικής πλευράς που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη, εντάσσεται και σε μια σειρά από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της διαχείρισης του ΚΑΠΗ Αμφίκλειας, μέσα από τις οποίες να προκύπτουν και κάποια μικροέσοδα ώστε να διατηρεί την αυτονομία του και να μην εκλιπαρεί τον Δήμο για την αξιοπρεπή λειτουργία του.
ΥΓ: Σαν δείγμα οργάνωσης, συνοχής της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ευαισθησίας, επισημαίνεται και το γεγονός ότι σε όποιο μέλλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κάποιας πχ αδιαθεσίας, στάλθηκε άμεσα πακέτο στο σπίτι με τους ανάλογους μεζέδες.


ΚΑΠΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Αμφίκλεια, Τ.Κ. 35002,  Νομός Φθιώτιδας
Τηλ.: 2234022121

Δ. Ι. Καλπύρης
μέλλος του ΚΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου