Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!!

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η άγρια καταδίωξη της αστυνομίας για τη σύλληψη των 3 ληστών της Αμφίκλειας, το LamiaReport σας δίνει παρακάτω τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για την πρωινή ληστεία στην Εθνική Τράπεζα.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί ...
όταν οι ληστές μπήκαν στην τράπεζα. Οι δυο οπλισμένοι με κουκούλες, ενώ ο τρίτος τους περίμενε στο αυτοκίνητο. Μάρτυρες κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.
Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και την μοναδική πελάτισσα που υπήρχε εκείνη την ώρα μεσα στην τράπεζα και ζήτησαν από τον διευθυντή να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ο διευθυντής τους είπε ότι το χρηματοκιβώτιο έχει χρονοκαθυστέρηση αλλά αυτοί επέμεναν και είπαν ότι θα περιμένουν. Μάλιστα πυροβόλησαν 4 φορές στην οροφή με τα καλάζνικωφ που κρατούσαν, ενώ διέταξαν όλους να πέσουν στο πάτωμα. Όλο το σκηνικό κράτησε περίπου 10 λεπτά μέχρι να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Αφού πήραν τα χρήματα, κατά την έξοδο από την τράπεζα έρχονται αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς που ήδη είχαν πάρει θέση, καλώντας τους να παραδοθούν.
Οι ληστές πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, μπαίνουν ξανά στην τράπεζα και παίρνουν δυο γυναίκες ομήρους.
Η μια ήταν υπάλληλος της Τράπεζας και η άλλη η μοναδική πελάτισσα, υπάλληλος του Δήμου Αμφίκλειας, που είχε πάει στην Εθνική για κάποια συναλλαγή.
Επικρατεί πανικός. Οι αστυνομικοί φυσικά δεν πυροβολούν και οι ληστές καταφέρνουν να μπουν στο λευκό SKODA που τους περίμενε ο τρίτος συνεργός και να διαφύγουν. Πριν μπουν στο αυτοκίνητο αφήνουν τη μια γυναίκα ελεύθερη, ενώ την άλλη την παίρνουν μαζί τους για να την αφήσουν λίγο πιο πέρα. Ευτυχώς, πέρα από το σοκ που υπέστησαν οι δυο γυναίκες, είναι καλά στην υγεία τους.
Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη και από τη Φθιώτιδα και από τη Βοιωτία για να μπλοκάρουν το λευκό SKODA με τους 3 βαριά οπλισμένους, επικίνδυνους κακοποιούς.
Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται.


Lamiareport.gr
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/2_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου