Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

Δημόσια Πρόσκληση για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Γρηγόριος Σκουρολιάκος, απευθύνω Δημόσια Πρόσκληση στην κοινότητα μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο μας να προσέλθουν στις 20 Ιουνίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα από ώρα 08:00 έως 15:30 α) στο Δημοτικό κατάστημα Αμφίκλειας, β) στο Δημοτικό κατάστημα Κ. Τιθορέας, γ) στο Δημοτικό κατάστημα Ελάτειας, για την εκλογή δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών εκπροσώπων τους στο «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ», του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας όπως προβλέπεται από το άρθρο 78 του Ν.3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ).

 Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω εκλογή έχουν όλοι οι μετανάστες που συγκεντρώνουν τις προβλεπόμενες και για τους Έλληνες εκλογείς προϋποθέσεις (πλην της Ελληνικής Ιθαγένειας), έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα και κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.    
Το αργότερο έως μία (1) εβδομάδα πριν από την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία εκλογής των εκπροσώπων τους, δηλαδή έως 13 Ιουνίου 2012 ημέρα Τετάρτη, οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σ΄ αυτή την εκλογή, πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους στα πρώην Δημαρχεία Αμφίκλειας, Κ. Τιθορέας, Ελάτειας στους αρμόδιους υπαλλήλους, κ. Σεραφείμ Γκενεράλη (τηλ.2234350104), κ. Ντίνα Μπαούρδου (τηλ.2234350324) και κ. Αχιλλέα Τσαπρούνη (τηλ.2234350208) αντίστοιχα.   
Μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, ο Δήμος θα εκτυπώσει ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όλων των υποψηφίων σε  ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες.
Κάθε μετανάστης που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή θα μπορεί να ψηφίσει μέχρι (2) τακτικούς και δύο (2) αναπληρωματικούς υποψηφίους από το παραπάνω αναφερόμενο ενιαίο ψηφοδέλτιο.  
Το «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία και αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους, τους ανωτέρω εκπροσώπους των μεταναστών, καθώς και δημότες, εκπροσώπων κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
Γρηγόριος Σκουρολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου