Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Μαυρουδής και Μουτσάτσου στην Αμφίκλεια (Φωτογραφίες και βίντεο)

Ξεχωριστό και κορυφαίο μουσικό γεγονός για την περιοχή, αποτέλεσε η συναυλία των Ν. Μαυρουδή,Α. Μουτσάτσου και των συνεργατών τους Βάϊου Πράπα και Γιώργου Τοσικιάν στην Αμφίκλεια, στις23.07.2014.
Η εμπνευσμένη επιλογή των τραγουδιών μέσα από τον μουσικό θησαυρό των Βαμβακάρη και Τσιτσάνη,αλλά και η πετυχημένη σύνδεσή τους με δημιουργίες των ίδιων των ερμηνευτών, διασκευασμένων και τραγουδισμένων με μοναδικό τρόπο, ενθουσίασαν και ευχαρίστησαν το κοινό που έσπευσε από παντού στο Αμφικλειώτικο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής για να απολαύσει και απόλαυσε, μια πολλαπλά υπέροχη μουσική βραδιά. Στην βραδιά αυτή ο κόσμος συμμετείχε τραγουδιστικά και διαμόρφωσε μια παρεϊστικη ατμόσφαιρα άλλων εποχών, τις οποίες αναπολούμε και ίσως μερικές φορές νοσταλγούμε.
Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς, στον Δήμο και στην Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας, τόσο για την θετική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της όμορφης και αντικειμενικά ποιοτικής αυτής εκδήλωσης, όσο και για την δημιουργία των προϋποθέσεων για μια εξίσου καλή συνέχεια.































Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου