Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ "Η ΔΑΔΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ" με δημόσια ανακοίνωση - πρόσκληση ενημερώνει οτι κατόπιν ενεργειών του συλλόγου κατα το διάστημα απο 15 εως 18 Δεκεμβρίου 2010 θα βρίσκεται στο Δήμο μας το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΤ-3 προκειμένου να καλύψει την τρίωρης διάρκειας τηλεοπτική εκπομπή "ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" η οποία και θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αντιλαμβανόμενοι ότι σαν γεγονός η πρωτοβουλία μας αφορά όλους παρακαλούνται θερμά ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ να ανταποκριθούν και να συμμετέχουν ο καθένας με τη δυνατότητα του.

Για τις ανάγκες της εκπομπής το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου θα "στρωθεί" το γιορτινό τραπέζι στην Πάνω Πλατεία της Αμφίκλειας ενώ τις προηγούμενες τρεις ημέρες θα προηγηθούν τηλεοπτικές λήψεις με την παρουσία και συμμετοχή εθελοντών από το Δήμο μας όλων των ηλικιών που θα αναβιώνουν παραδοσιακά ήθη και έθιμα της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων απο την ιδιαίτερη μας πατρίδα.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (Το.Συ.Ν.) του Δήμου Αμφίκλειας όπως βέβαια και το σύνολο των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία και καλεί ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ να συμμετάσχουν.

Πρόκειται άλλωστε για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί η Αμφίκλεια σε πανελλήνιο επίπεδο και μάλιστα στην αρχή της χειμερινής τουριστικής περιόδου...

Γι'αυτό μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου