Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

ΤΟ.Συ.Ν ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ:ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (Το.Συ.Ν.) Δήμου Αμφίκλειας προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας.
Πρόκειται για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνέλευση του Το.Συ.Ν. Δήμου Αμφίκλειας καθώς πέραν της κατάργησης του Δήμου Αμφίκλειας ερχομένου του νέου έτους, κατα το Α' τρίμηνο του 2011... αναμένεται και η προκύρηξη εκλογών για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων του Τοπικού Συμβουλίου Νέων στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Η συνέλευση θα έχει ως θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων του έτους και συνολικά για τη θητεία 2008-2010 ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση/προβληματισμός για το μέλλον και τις προοπτικές εκπροσώπησης των νέων σε τοπικό επίπεδο εις το εξής.
Στον ίδιο χώρο την ίδια ημέρα θα προηγηθεί στις 10.30 π.μ. Ειδική Συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων για τη δημοτική θητεία 2006-2010 και στις 12.30 μ.μ. Τελετή Απονομής Βραβείων και Επαίνων εκ μέρους του Δήμου και του Ιδρύματος Μέρμηγκα προς τους νέους φοιτητές .

(Σχετική εκδήλωση στο fb: πατήστε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου