Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

2η Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας

Πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια την Κυριακή 09.02.2014, η 2η Γενική Συνέλευση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, όπως είχε προαναγγελθεί, με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας της.
Έγιναν απολογισμοί δράσεων συνολικά, αλλά και των επί μέρους τομέων της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ [Ομάδες ΠεριβάλλοντοςΑλληλεγγύηςΠολιτισμού], όπου διαπιστώθηκεμεγάλο και ουσιαστικό έργο, το οποίο πραγματοποιήθηκε και πραγματοποιείται αποκλειστικά σε εθελοντική βάση. Οι δράσεις της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, έρχονται να καλύψουν τόσο την «ανυπαρξία» του κεντρικού κράτους, όσο και την Καλλικρατική «παραλυσία» του Δήμου μας, ή και του Δήμου μας.
Μετά από τοποθετήσεις και προτάσεις πολλών από τους παρόντες και δημιουργικό διάλογο, διαμορφώθηκε ένας προγραμματισμός βραχυπρόθεσμος που θα ανακοινωθεί σύντομα και μπήκαν οι κατευθύνσεις για νέα μακροπρόθεσμη δράση, σε συνεργασία και με άλλους φορείς όπου απαιτείται,  ώστε να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατόν οι παθογένειες που προαναφέρθηκαν.
 Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη, αλλά διαπιστώθηκε και η επιθυμία, ουσιαστικής και ενεργής συστράτευσης όλο και περισσότερων πολιτών γύρο από τους στόχους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, για το κοινό όφελος.










ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου