Τετάρτη, Μαΐου 08, 2013

Κάλεσμα από το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας


ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Αγαπητοί  συμπολίτες της Αμφίκλειας

Ο Δήμος στα πλαίσια οριοθέτησης και κατοχύρωσης των ακινήτων οικοπεδικών του περιουσιακών στοιχείων  στο άνω τμήμα του παραδοσιακού οικισμού της Αμφίκλειας που εφάπτεται του περιφερειακού δρόμου , από εκκλησία  Αγίου Δημητρίου ( περίπου )  μέχρι « αλωνάκι » οικία Φλωράκου, συνολικής εκτάσεως περίπου είκοσι στρεμμάτων , κ α λ ε ί  τους ιδιοκτήτες όμορων με την εν λόγω έκταση οικοπέδων και οικιών , να προσέλθουν στο Δημοτικό κατάστημα της Αμφίκλειας εντός των επομένων  20 ημερών το πολύ , προκειμένου να  προβούμε από κοινού στην τοποθέτηση των οριστικών ορίων μεταξύ των ιδιοκτησιών .
Μετά την παρέλευση του εικοσαημέρου και σε περίπτωση αδιαφορίας και μη προσέλευσης των ιδιοκτητών των όμορων εκτάσεων , ο Δήμος θα προχωρήσει μονομερώς στον καθορισμό των ορίων .
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον Αντιδήμαρχο Αμφίκλειας  κ. Σκουρολιάκο  Γρηγόρη  τηλ:6944866802 ,
ή στον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ.  Ζιάκο Ανδρέα  τηλ : 6942982568 ,
ή στον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Αμφίκλειας  κ. Ποζιό  Γεώργιο τηλ: 6932416086 .

Επίσης αρμόδιοι για την παροχή πληροφοριών και σχετικών διευκρινίσεων για το θέμα , με απόφαση Δημάρχου ορίσθηκαν οι Δημοτικοί υπάλληλοι κ. Καρούμπης Ευστάθιος τηλ:6944580188 και κ. Γκενεράλης Σεραφείμ  τηλ :6979661722.         Οι ιδιοκτήτες των όμορων οικοπεδικών εκτάσεων θα πρέπει εντός του καθορισμένου εικοσαημέρου να προσκομίσουν στο Δήμο κάθε νόμιμο στοιχείο απ` το οποίο να προκύπτει κατά τον ασφαλέστερο τρόπο, η ιδιοκτησία τους , η έκταση και τα όριά της 
Ο Δήμος επιθυμεί με κατανόηση , με καλή διάθεση και πολιτισμένα να προβεί από κοινού με τους διάφορους ιδιοκτήτες στην τελική διευθέτηση αυτής της χρονίζουσας εκκρεμότητας .
Είναι άλλωστε επιβεβλημένη υποχρέωσή του η τακτοποίηση αυτού του ζητήματος όπως και κάθε ανάλογου σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινότητές του , καθώς  και η οριστικοποίηση του Δημοτικού περιουσιολογίου που κακώς μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι όχι μόνο υποχρεωμένη εκ του νόμου, αλλά και αποφασισμένη να τελειώσει την εκκρεμότητα αυτή του παρελθόντος , που στερεί απ` το Δήμο την πραγματική και ολοκληρωμένη εικόνα της περιουσίας του .
Ζητάμε απ` τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν και να συνδράμουν το έργο αυτό που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει και είναι προς όφελος του τόπου και των Δημοτών μας

8.5.2013
Για το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας
Ο  Δήμαρχος
Θεόδωρος  Ντούρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου