Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2012

Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ : 3 – 1 σετ

Β Ο Λ Ε Υ  – Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Κλειστό ΔΙΣΤΟΜΟΥ – Κυριακή 21.10.2012

 Γ.Σ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ – Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ : 3 – 1 σετ

Δεύτερη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα και 2η ήττα για τα κορίτσια του Διόνυσου στο Κλειστό του Διστόμου με αντίπαλο την ομάδα της Αντίκυρας.

Οι δύο αυτές ήττες αν και είναι αρχή και εκτός έδρας μπορεί να φανούν αρκετές για να στερήσουν από την ομάδα την μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Όπως και στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Διόνυσου παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα κυρίως αμυντικά που έχουν προβληματίσει τον προπονητή της ομάδας .

 

Τα σετ : 25-13, 25-15, 19-25, 25-17.

 Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ  (Τσουροπλής Αλέξανδρος) Σπυριδούλα Κίσσα, Ευσταθία Κόλλια, Φωτεινή Δεληγιάννη, Φωτεινή Ηλια, Μαρία-Σοφία Στραβοσκούφη, Κων/να Κορτσέλη, Παναγιώτα Περιβολάρη, Σταυρούλα Τσάφου, Αικατερίνη Θεοδώρου, Αλεξάνδρα Κίσσα, Κων/να Κουγιάτσου, Βιολέτα Σκλαβούνου.

Γ.Σ  ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  (Γουγούσης Δημήτρης)  Χριστοδούλου Ζωή, Αιγινήτη Νίκη, Χριστοδούλου Δαν, Μαργαρίτη Μαρία, Γουγούση Ραφαέλα, Κουτούλα Αννα – Μαρία, Ζυγόρη Παν, Χατζηκωνσταντίνου Ραφ, Ράπτη Χρύσα.

Επόμενος αγώνας στο Κλειστό της Αμφίκλειας στις 04.11.2012 με αντίπαλο την ομάδα των Άσπρων Σπιτιών (Παραλία Διστόμου) Α.Ψ.Λ  ΜΕΔΕΩΝ.

Σε αγώνα που προηγήθηκε ο ΑΨΛ  ΜΕΔΕΩΝ κέρδισε την ομάδα του ΜΑΚΑΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ με 3 -0 σετ.

Πηγή : http://dionysosamfiklias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου