Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Μονοπάτι Παρνασσού 2014 – Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου 30/3/2014
      Στις 15 Απριλίου κλείνουν οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού.
      Ένα μήνα περίπου μετά την έναρξη των εγγραφών και οι συμμετοχές για τους δύο αγώνες της διοργάνωσης έχουν ξεπεράσει τις 200. Πλησιάζοντας προς το τέλος των εγγραφών, αναμένεται να ενταθεί ο ρυθμός τους.
      Η προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής επικεντρώνεται, σε αυτή την φάση, στις λεπτομέρειες της προετοιμασίας, έτσι ώστε το Σαββατοκύριακο του Θωμά να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.
      Στο μονοπάτι, έχει ξεκινήσει η προσπάθεια να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε ο χειμώνας. Πολλοί εθελοντές από την Αμφίκλεια συμμετέχουν και βοηθούν στις εργασίες. Στη σάρα, το πιο γνωστό σημείο της διαδρομής, προχωράει η διάνοιξη νέου μονοπατιού.

      Αρωγοί στην προσπάθειά μας και πολύτιμοι συμπαραστάτες είναι και οι χορηγοί του αγώνα: οι αντλίες θερμότητας CLIMAVENETA που προσφέρουν οικονομία έως 80% στη θέρμανση, τα ενεργειακά τρόφιμα GU που στηρίζουν τους αθλητές στις δύσκολες στιγμές, η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ υπηρετώντας πάντα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ODLOκαι η LASPORTIVA με τα τεχνικά τους ρούχα και παπούτσια, το εργοστάσιο επίπλων ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΟΣ και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών που στηρίζουν υλικά και ηθικά τον αγώνα.
      ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2014”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου