Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου κ.Γιώργου Γώγου στην Κάτω Τιθορέα (Φωτογραφρίες)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16.05.2014, ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών των υποψηφίων που κατεβαίνουν στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. Ο συνδυασμός της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πραγματοποίησε την συγκέντρωση και  την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γ. Γώγου, στην κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας, σύμφωνα με το έγκαιρα κατατεθειμένο αρμοδίως πρόγραμμά του, μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα θερμό ακροατήριο. Η σημερινή ομιλία, όπως και οι προηγούμενες στις έδρες των πρώην Δήμων, μεταδόθηκε και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του συνδυασμού http://lokrikienotita.gr/, μέχρι εκεί που φτάνει ο παγκόσμιος αυτός ιστός.    
Για μια ακόμα φορά ο κ. Γώγος αναφέρθηκε με γνώση και πολύ συγκεκριμένα, στην ουσία και στον πυρήνα των προβλημάτων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας που είναι σε μεγάλο βαθμό κοινά σε όλη την έκτασή του και στους ρεαλιστικούς και ήδη επεξεργασμένους τρόπους αντιμετώπισής τους, με τις λεπτομέρειες να αναφέρονται στο πρόγραμμα της παράταξης, αποφεύγοντας άσκοπες και ανώφελες προεκλογικές κορώνες. Τόνισε επίσης την ανάγκη της σωστής οργάνωσης και της απαιτούμενης συνεργασίας στον ενιαίο Δήμο. Η αξιοκρατική κατά γεωγραφική περιοχή επιλογή των υποψηφίων συμβούλων του μέσα στον Δήμο, δίνει ήδη το στίγμα της σωστής οργάνωσης.  
Συμπερασματικά, η πολύχρονη πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση του κ. Γ. Γώγου, η στοχευμένη μαχητικότητά του, ο ρεαλισμός του προγράμματος και ειδικά η αδιαμφισβήτητη αρτιότητα του συνδυασμού που ηγείται, πείθουν τους Δημότες του Καλλικρατικού Δήμου ώστε να εκφράσουν δυναμικά την εκλογική τους  προτίμηση και εμπιστοσύνη στο συνδυασμό της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για το καλό όλης της περιοχής.  

Για επικοινωνία με την ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

ΤΗΛ: 6941400927

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου