Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

Μεγάλη συγκέντρωση στην Ελάτεια του υποψήφιου Δημάρχου κ.Γιώργου Γώγου με την Λοκρική Ενότητα (Φωτογραφίες)

Εκ Θεού άρξασθε… όσον αφορά στην χθεσινή 15.05.2014 παρουσίαση – ομιλία της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Ελάτεια και αυτό διότι πριν την προεκλογική ομιλία, τελέστηκε λειτουργία εγκαινίων του τοπικού εκλογικού κέντρου της παράταξης.
Η πρωτόγνωρη σε όγκο για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση στην Ελάτεια, θύμιζε πραγματικά άλλες εποχές τότε που οι συγκεντρώσεις χαρακτηρίζονταν για το  <μέγα πλήθος και το μέγα πάθος.>
Ο κόσμος παρακολούθησε προσεκτικά και με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ.Γ. Γώγου, η οποία παρότι προεκλογική χαρακτηριζόταν από σαφήνεια, δεν διέφερε κατά τους κύριους άξονές της από χωριό σε χωριό με σκοπό την φτηνή κατά τόπους κολακεία, εστίασε με ακρίβεια στα ζωτικά προβλήματα και τούς τρόπους αντιμετώπισης και τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό του όραμα για τον ενιαίο Δήμο παρουσιάζοντας τους συνεργάτες του, οι οποίοι διαθέτουν αντικειμενικά τα φόντα να το υλοποιήσουν, διότι είναι άτομα που ξέρουν, που θέλουν αλλά και που μπορούν.
 Ένα ακόμα πολύ σημαντικό γεγονός και δείγμα υπευθυνότητας, είναι και η μελετημένη χωροταξικά κατανομή σε επίπεδο Καλλικρατικού Δήμου των υποψηφίων συμβούλων της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κάτι που εγγυάται τον αποτελεσματικό και ισόρροπο  τρόπο λειτουργίας του ενιαίου Δήμου, χωρίς να καταπνίγεται  η δημιουργική αυτοτέλεια των Δημοτικών Διαμερισμάτων. Αναλυτικά όλος σχεδιασμός και προγραμματισμός του συνδυασμού, παρουσιάζονται στο σαφές πρόγραμμά του.
Συμπερασματικά φάνηκε από την συγκέντρωση, ότι ο κόσμος έκανε ήδη την εκλογή του και με σαφώς βάσιμα επιχειρήματα.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι και το πολύ μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις LIVE WEBTV ομιλίες, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του συνδυασμού:  http://lokrikienotita.gr/,  μετρώντας τα αντίστοιχα "κλικ" σύμφωνα με την σχετική ορολογία.
Η τελευταία ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γ. Γώγου, σήμερα 16.05.2014 στην Κ. Τιθορέα, θα μεταδοθεί και αυτή ταυτόχρονα από το διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης.











































Για επικοινωνία με την ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

ΤΗΛ: 6941400927

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου