Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Λοκρική Ενότητα» ο Λουκάς Παλασάντζας

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Οι Δημοτικές εκλογές του 2010 αποτέλεσαν αφετηρία για την ενασχόληση μου με τα κοινά. Εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, σε ένα Καλλικρατικό Δήμο με πληθώρα προβλημάτων. Την 01-01-2013 ανέλαβα ως Αντιδήμαρχος Κ. Τιθορέας με αρμοδιότητες Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια μου ανατέθηκε επιπλέον η Οικονομική Υπηρεσία. Σήμερα δηλώνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Λοκρική Ενότητα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γώγο Γεώργιο.
Θέλω να σας γνωστοποιήσω πως η κίνηση μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές, έγινε γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μας, σε συνεργασία με όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας για ένα καλύτερο αύριο. 

Όμως, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε δυναμικά με πράξεις και έργα όπως έχει ήδη συμβεί έως τώρα. Πιστεύω πως στις εκλογές αυτές θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τους όποιους τοπικισμούς και να ψηφίσουμε πρόσωπα που διαθέτουν εμπειρία και θέληση για να υπηρετήσουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και φυσικά το συμφέρον του Δήμου μας.
Καλώ όλους τους φίλους και τους δημότες, που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιούν για το καλό του τόπου μας, να ενισχύσουν δυναμικά αυτή τη νικηφόρα προσπάθεια για το μέλλον και την προοπτική του Δήμου.
Ζητώ την ψήφο σας γιατί πιστεύω ότι μπορώ να σας αντιπροσωπεύσω με όραμα, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.

Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος
Παλασάντζας Λουκάς-Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου