Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Συμμετοχή Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με θέμα : ''Ευρωπαίοι νέοι απέναντι στα δικαιώματα των πολιτών και στις περιβαλλοντικές αλλαγές''

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμφίκλειας
 
Αμφίκλεια, 9/7/2013
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
    Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμφίκλειας συμμετέχει σε Ευρωπαικό πρόγραμμα με θέμα “European Youth Facing Citizenship Rights and Environmental Challenges ” (Ευρωπαίοι νέοι απέναντι στα δικαιώματα των πολιτών και στις περιβαλλοντικές αλλαγές). Το πρόγραμμα αυτό θα λάβει χώρα στην περιοχή Alghero στη Σαρδηνία την περίοδο από 30 Αυγούστου έως 8 Σεπτέμβρη 2013, όπου οι αντιπροσωπείες όλων των χωρών θα πάρουν μέρος ολες μαζι σε διάφορες δραστηριοτητες, δράσεις, εθελοντικές εργασίες και παρουσιάσεις.
        Το Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας θα συμμετάσχει στο παραπάνω πρόγραμμα με 12 άτομα ηλικίας 15 – 28 ετών (από τα οποία τα 2 θα είναι του Δ.Σ. του Το.Συ.Ν. που θα ακολουθήσουν). Η μόνη οικονομική επιβάρυνση είναι 70 (το οποίο αναφέρεται σε ένα μέρος των εξόδων μετακίνησης). Τα υπόλοιπα έξοδα (διαμονή, φαγητό και τα υπόλοιπα μεταφορικά) παρέχονται δωρεάν από το πρόγραμμα.
        Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013. Εννοείται πως σε περίπτωση που υπάρξει συμμετοχή από κάποιον ανήλικο-η, θα πρέπει να υπάρχει δήλωση από τον κηδεμόνα.
     Επειδή ο αριθμός των ατόμων είναι πολύ μικρός , σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες υπερβαίνουν τον αριθμό 10 θα διεξαχθεί κλήρωση μετά την προθεσμία των δηλώσεων ώστε να προκύψουν οι ''τυχεροί''.
         Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013:
 
Καραπετσάνος Αθανάσιος: 6937159154
Στιβακτής Ηλίας: 6978168863
 
 
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου