Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

Καλοκαίρι με θερινό Κινηματογράφο στην Κάτω Τιθορέα!!!

Ένας καθαρός ουρανός γεμάτος αστέρια, μυρωδιά από ποπκόρν, σε συνδυασμό ευωδιές από ανθισμένα γιασεμιά, τραπεζάκια σε χαλίκι, ταινίες-θρύλους, καλή παρέα και έντονο αίσθημα νοσταλγίας ακόμη και για εμάς τους νεότερους που δεν τα ζήσαμε στην εποχή της ακμής τους, είναι μερικά απο τα συναισθήματα που και φέτος το καλοκαίρι θα πλημμυρίσουν τον θερινό κινηματογράφο στην Κάτω Τιθορέα.
Είναι μία προσπάθεια αναβίωσης του θερινού κινηματογράφου που ξεκίνησε απο πέρυσι ο πολιτιστικός σύλλογος ¨Φιλοποίμην Φίνος» και συνεχίζεται φέτος με μεγάλη επιτυχία.
Εχθές (Σάββατο 6 Ιουλίου 2013) πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προβολών, όπου ο κόσμος που παραβρέθηκε είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει μία ξεχωριστή διαχρονική ταινία του παλιού καλού κινηματογράφου, και να νοσταλγήσει στιγμές που σήμερα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής έχουν χαθεί.
Συγκίνηση στο κοινό πραγματοποιήθηκε όταν λίγο πριν την προβολή της ταινίας, βραβεύθηκε απο τον πολιτιστικό σύλλογο ¨Φιλοποίμην Φίνο» η κα Τούλα Παπαγεωργίου, όπου είναι η μοναδική γυναίκα κινηματογραφίστρια με δίπλωμα στην Ελλάδα, και διατηρούσε για σειρά ετών τις προηγούμενες δεκαετίες κινηματογράφο στην Κάτω Τιθορέα.
Σήμερα (Κυριακή 7 Ιουλίου 2013) οι μικροί φίλοι του κινηματογράφου, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία «Happy feet».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου