Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Χαίρε πυρός προσκύνηση παύσασα!


Τι ταράζεσαι μικρό ποίμνιο; Γιατί κλαίς και πονάς; Μήπως βλέπεις τον εχθρό να προσμένει να σε κατασπαράξει;

Ναι αυτό βλέπεις! Αλλά δεν βλέπεις και κάτι άλλο, την φονική αδημονία του να σε αποτελειώσει τώρα που σε έχει χαμαί κάτω. Τι συμβαίνει;
Ένας Λαός κάτω, πεσμένος πάνω στο χώμα και το κεφάλι του να το πατάει πιεστικά η μπότα του τοκογλύφου κατακτητή για να το αναγκάσει να φάει ακόμη και χώμα....

Αυτός ήταν ο ανέκαθεν ονειρικός πόθος των «εκλεκτών φυλών», αν υπάρχουν φυσικά τέτοιες στις μέρες μας για την στάση που πρέπει να έχει κατά αυτούς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ μέσα στην Παγκόσμιο ιστορία και στο καθημερινό γίγνεσθαι.
Αλίμονο όμως οι εσωτερικοί βασανιστές μας, οι αδιάλλακτοι εχθροί αλλά και οι γλυκανάλατοι δήθεν φίλοι θα κατορθώσουν το ακατόρθωτο.
Και ποιο είναι αυτό; Να μας ξανακάνουν να νοιώσουμε πάλι σαν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ήδη μας έχουν τελειωμένους σύμφωνα με τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς τους.
Άλλωστε αυτό μας το απαγγέλουν κατάμουτρα και το διαφημίζουν οι κομπάρσοι κλόουν των διεθνών κέντρων σκοτοδίνης.
Ένα τεράστιο στόμα άνοιξε και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να καταπιεί σύσσωμο τον Ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τι συγκίνηση αισθάνονται άραγε αυτοί οι διαχρονικοί δολοφόνοι των λαών που βλέπουν να πραγματοποιούνται τα άνομα σχέδια τόσων αιώνων;
Η αδημονία και η απληστία πράγματι τούς τρελαίνει.

Δεν χρειάζεται να ονοματίσουμε τους εχθρούς και τους φίλους, ήδη οι εκβιασμοί και οι ειρωνείες τους καταγράφονται στο βιβλίο της πραγματικής ιστορίας που θα μας είναι χρήσιμο για μετά...ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και ΜΑΓΙA ...Στρατηγός Μακρυγιάννης.
Αυτή η μαγιά είναι το πνευματικό μπαρούτι που θα τινάξει τα σωθικά της παγκόσμιας ανομίας.

Και θα τρελάνει τους εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος ,γιατί δεν γνωρίζουν ότι το χώμα που σκύψαμε εξ αιτίας τους να φάμε είναι αγιοποιημένο με το ζεστό μαρτυρικό αίμα των προγόνων μας που τελειώθηκαν από τα βασανιστήρια των δικών τους προγόνων.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και στους εχθρούς δίνει βαθειά καταισχύνη.
Όμως τις πταιει που βρεθήκαμε κατάχαμα;
Φταίει το ξερό μας κεφάλι που δεν βάλαμε μυαλό και εμπιστευόμασταν άσπονδους φίλους αλλά και οι «δήθεν φίλοι» φταίνε γιατί μπλέκονται πάντα με λάθος ΛΑΟ!!!
Άραγε γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα φυσικά για την ανθρώπινη απληστία και το ιστορικό κόμπλεξ που φυσικά δεν προσκρούουν μόνο πάνω στο φυσικό νόμο, αλλά και σε αυτόν τον πνευματικό που γίνεται αμείλικτος μέσα στην αδικία των ημερών μας.

Είναι πασιφανές ότι όλα αυτά που γίνονται είναι το τελικό συγκέρασμα αποφάσεων μιας προαποφασισμένης πολύ μεγάλης γεωστρατηγικής επιλογής και μάλιστα στο πιο ψηλό επίπεδο απληστίας και ισοπέδωσης πολιτισμικών αξιών.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα αυτά ξεφεύγουν πλέον από κάθε συμβατικό τρόπο σκέψης με τον οποίο συνηθίσαμε να σκεφτόμαστε μέσα στην εικονική καθημερινότητα, αλλά ξεπερνούν και την ισορροπία της λογικής του κοινού νου.

Οι γεωπολιτικές μάσκες των συμφερόντων έπεσαν πάνω από το υποψήφιο θήραμα και η λυκοφιλία των γειτόνων μας ενεργοποιήθηκε,
εν όψει της μοιρασιάς των ενεργειακών πόρων.
Τι να πούμε και για τους ομόδοξους φίλους μας που μας έκαναν να ανατρέξουμε στην σελίδα της ιστορίας που λέγεται Ορλωφικά;
Όλοι για τα συμφέροντα τους .
Και φυσικά δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από αυτούς που δώσανε ήδη εξετάσεις από την καταγραφή της ιστορίας.
Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο ότι οι διεθνείς ληστές θα μαλώσουν στην μοιρασιά.
Αυτό άλλωστε διακρίνεται στις τοκογλυφικές συνάξεις τους.
Και μάλιστα τώρα που δεν υπάρχει αντίπαλων δέος.
Και όμως για αυτούς υπάρχει!!!

Και είναι αυτό που ηχεί τις μέρες της Σαρακοστής απέναντι στην καθέδρα των ανομιών τους.
Χαίρε ανόρθωσης των ανθρώπων, χαίρε κατάπτωσης των δαιμόνων... Χαίρε της απάτης την κάμινων σβέσασα χαίρε, της ΤΡΙΑΔΟΣ τους μύστας φορτίζουσα... Χαίρε τύραννων απάνθρωπων…
ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ
Τώρα είναι ανάγκη , να ανασηκώσουμε την πεσμένη Εικόνα του εαυτού μας και να την Αναστηλώσουμε μαζί με τις Εικόνες των Αγίων μας εις το ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ της Ορθόδοξης Πίστης και Παράδοσης, για να αντικρύσουμε πάλι στα τείχη των συνόρων μας και στα προτειχίσματα της καθημαγμένης ζωής μας Περιπολούσα την ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ να μας φέρνει τώρα που θα βρεθούμε χαμαί και ταπεινά, πάνω σε αυτήν την Ανδρειωμένη,
Αγιοτόκο Γή την ΚΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Ευαγγελίζου Ελλάδος Γή Χαρά Μεγάλη.
Τώρα που θεωρώντας ότι η νοημοσύνη των πολιτών είναι μια γελοιοποίηση πραγματικής και ουσιαστικής προσφοράς και ανιδιοτελείς αγάπης για τον τόπο, τρέχοντας να προλάβουμε την καρέκλα και την ακρόαση κατηγοριών από τα Μ.Μ.Ε., θεωρώντας και διακηρύττοντας ότι εμείς ΜΟΝΟ όσο κανένας άλλος βοηθήσαμε για να πάει μπροστά ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ, και δεν μείναμε απαγχονισμένοι από το φραγγέλιο που ήρθε ως νόμος να συλλάβει τον άνομο, μιας και τραγικότερων αντίθεσιν μεταξύ της αθωότητας του κατηγορημένου και της ενοχής των δικαστών που δεν είδαν, ούτε θα δουν ποτέ στα χρονικά οι αίθουσες των δικαστηρίων, εις τας οποίας θα έπρεπε να είναι πάντα
ανηρτημένη εις περιάπτον θέση η πινακίς με το θείον παράγγελμα:
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Τώρα που σκοντάψαμε όλοι στο μόριον συνείδησης και αυτοστιγμεί ζητήσαμε να εξαιρεθούμε από την θέση του δικαστή,
γιατί ο δριμύς έλεγχος του προσωπικού μας βίου αλλά και οι διάνοια είναι θολωμένη από την εμπάθεια, είναι αδύνατον να χρηματιστούμε ως αμερόληπτοι κριτές.
Τώρα που σκοντάψαμε στο να ομολογούμε σκιές ανθρώπου ανθρώπους, διαχωρίζοντας τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς σου καταθέτω ,ότι οι άνθρωποι δεν χωρίστηκαν ποτέ σε καλούς και κακούς αλλά σε γοητευτικούς και κουραστικούς.!
Τώρα που βλέπουμε πως οι δια λόγου συμφωνίες για τα ποσά της καταδίκης δεν ισχύουν, σκοντάψαμε γιατί ίσως όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε έναν άνθρωπο που χωρίς τιμολόγιο θα μας έφτιαχνε γκαραζόπορτες για να μην μπαίνουν τα λυκόσκυλα το βράδυ στην αυλή μας.
Τώρα που και ο ποιο κουτός πολίτης της ΕΛΛΑΔΑΣ έχει αντιλήφθη πως οι κλωνοποίηση που τόσο περίτρανα πρόβαλε η επιστήμη ως την μοναδική λύση για να παραμείνουν άνθρωποι για πάντα με αξίες δίπλα μας , μαζί μας και πλάι μας , θα κατάλαβε πως ο κάθε άνθρωπος αποτελεί μ ο ν α δ ι κ ό τ α και είναι μοναδικά πλασμένος για να μην κρίνεται με γνώμονα το «τι λένε οι πολλοί» , που πάντα ήταν υποκινούμενοι συμφεροντολόγοι αλλά αν και ποιός δύναται να αποκολλήσει και αποκλίση το λίθο του προσωπικού του χρώματος για να φανεί το βαθύ μπλέ της ελληνικής σημαίας ,μπαίνοντας μπροστάρης στο κοινό όφελος των πολιτών ενός δήμου και μιας πατρίδας που δίπλα της θα μείνουν :
Ο Ι Γ Ν Η Σ Ι Ο Ι
Τώρα που η αποφυγή πάσης κολακείας προς το πρόσωπο του δικαστού του οποίου την ιστορική ευθύνη ζωηρός υπογραμμίζει η μεγαλοπρεπείς σιωπή του, η ιστορία καταγράφτηκε και ζητά πια ομολογητές για τον Τ Ο Π Ο που Τ Ο Ο Σ Ο πολύ αγαπάς αλλιώς άστον στον ΑΒΡΑΑΜ που δεν φοβήθηκε να θυσιάσει τον γιό του!
Tώρα που ο βάτραχος, έχει χαρακτηριστικά κινήσεως και δράσεως, τα οποία συμπίπτουν κατά ένα μεγάλο μέρος με τις δόλιες συμπεριφορές ! Όπως λ.χ., το πηδηχτό περπάτημα του βατράχου που του επιτρέπει να κάνει αιφνίδιες κινήσεις και απρόβλεπτες, ως προς την κατεύθυνσή τους, για εκείνον τον άνθρωπο που θα ήθελε να τον συλλάβει.
Καθώς το δέρμα του βατράχου είναι συνήθως υγρό και γλοιώδες από τον βυθισμό του στην ελώδη κατοικία του, προσθέτει το γεγονός αυτό μία ακόμη δυσκολία πιασίματος του βατράχου.
Τον βάτραχο δεν τον πιάνεις εύκολα! Όπως ακριβώς τον πονηρό λογισμό!
Ιδιαίτερα ο υγροβάτραχος (2) έχει την δυνατότητα να εξαφανίζεται απρόοπτα στα βαθιά λασπώδη ύδατα της κατοικίας του αυτής.
Κρύβεται αιφνίδια και αιφνίδια εμφανίζεται. Βυθίζεται και αναδύεται, κυριαρχεί με άνεση στον υγρό όγκο του έλους του.
Και τέλος, με την απεχθή και αποκρουστική, για τα ανθρώπινα μάτια, εικόνα του, αλλά και για τον φόβο τυχόν μολύνσεως, ο άνθρωπος δεν γίνεται ποτέ οικείος με το μικρό αυτό και άφιλο από τη φύση του ζωάκι.
Τον βάτραχο οι περισσότεροι άνθρωποι τον απεχθάνονται, τον «συχαίνονται»!
Έτσι βέβαια πρέπει να συμπεριφέρονται και στον πονηρό λογισμό.
Το «περπάτημα» του πονηρού λογισμού είναι «πηδηχτό»!
Ακόμα κι αν έχεις μάτι νηπτικό, μόλις τον βλέπεις μέσα σου, τον χάνεις γρήγορα από το οπτικό πεδίο του νου σου, για να σε αιφνιδιάσει κάποια άλλη στιγμή, με μία άλλη παρόμοια συμπεριφορά του και με τη δαιμονική μάσκα κάποιων άλλων δόλιων, πιθανώς «αγαθών», λογισμών.
Τον πονηρό λογισμό δεν μπορείς, μόλις τον δεις μέσα σου, να τον «πιάσεις»!
Δηλαδή να κατανοήσεις και να συγκρατήσεις το ιδιαίτερο νόημά του για την προσωπική πνευματική σου ζωή.
Από τη φύση του είναι επιδεκτικός πολλών ερμηνειών και εκτιμήσεων.
Ε λ λ ά ς μ η φ ο β ο ύ !
Στην πλάτη σου εσύ όλους μας κουβαλάς και διάτες δεν γυρεύεις,
γιατί φανήκαμε μικρή μπρός στο μεγαλείο σου και αγνοήσαμε πως δικηγόρο
σύ μονάχα δεν χρειάζεσαι
για να μας κάνεις να χαμογελάσουμε και να σκεφτούμε πως αυτή που σε αγαπά και με τα δυο της χέρια σε έχει αγκαλιάσει
ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΕΙ!

Μετά βαθύτατου σεβασμού στους νυν και στους αεί που θα ενδιαφέρονται
για το χωριό μου ,
και για το χωριό σου,
και για το χωριό του,
και για το χωριό της,
καλόκαρδα , ανοιχτόκαρδα, καλοπροαίρετα και αγνοώντας την φράση τυχαίο δεν νομίζω!

Από το γραφείο τύπου
Προμηθευτείτε Πυρομαχικά ανέδινα
Β.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου