Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: 1η διάθεση προϊόντων 11/5


Η κίνηση «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ» προγραμματίζει για το Σάββατο 11 Μαΐου 2013την πρώτη διάθεση των παρακάτω προϊόντων:
α) Ρύζι νυχάκι Ανθήλης   β) Αλεύρι από τοπικούς μύλους  γ) Φακές από κοντινούς παραγωγούς
Οι παραγγελίες που θα είναι κυρίως ηλεκτρονικές (από διεύθυνση που θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών) προγραμματίζεται να αρχίσουν στις 25 Απριλίου.

Καλούμε τους παραγωγούς των παραπάνω προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στέλνοντας προσφορά και οποιαδήποτε άλλα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: xmlamias@gmail.comμέχρι τη Δευτέρα 22 Απριλίου.
Καλούμε επίσης εθελοντές, που θέλουν να βοηθήσουν σ’ αυτή την πρώτη διανομή ή να στηρίξουν την κίνηση νομικά, φοροτεχνικά και τεχνικά (γεωπόνοι, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, γνώστες πληροφορικής) να επικοινωνήσουν μαζί μας στην ίδια διεύθυνση. 
Η συντονιστική ομάδα


Ενημέρωση ηλεκτρονικής επικοινωνίας: Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύουσα ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι από 1/4/2013 η παρούσα XMLamias@gmail.com.
Η παλιά διεύθυνση syllogikotiteslamias@gmail.com ισχύει μόνο για τις υπόλοιπες δράσεις μας εκτός της κίνησης Χωρίς Μεσάζοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου