Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2012

Μονοπάτι Παρνασσού 2012







Δελτίο τύπου 29-01-2012

Σας ενημερώνουμε ότι,ο ορεινός αγώνας δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2012» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου με έδρα την Αμφίκλεια.

Η διαδρομή του αγώνα θα είναι περίπου η ίδια με τη διαδρομή του 2011.
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τον φετινό αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012” θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Μαρτίου. Οι εγγραφές θα γίνουν μέσω του site του διοργανωτή συλλόγου Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (http://www.dionysosamfiklias.gr) και θα ολοκληρώνονται με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό του συλλόγου.

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν επιπλέον οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει 10 ευρώ.

Η προετοιμασία του αγώνα προχωρά κανονικά και ελπίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε έναν πολύ πετυχημένο αγώνα. Η διαδρομή του αγώνα θα είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μικρότερη από την περσινή, καθώς το κομμάτι 2 χιλιομέτρων ασφάλτου στη μέση της διαδρομής αντικαθίσταται από μικρότερο κομμάτι μονοπατιού. Αναλυτικότερα στοιχεία της διαδρομής και περισσότερα στοιχεία για την φετινή διοργάνωση θα δοθούν σύντομα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου