Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ - Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα του Παρνασσού απ΄τον Αστέρα.Ο Γκιώνης έκανε το 0-1 έπειτα από ωραία μπαλιά του Τσάφου όμως ο Αστέρας ισοφάρισε αμέσως σε 1-1.
Το 2-1 πραγματοποιήθηκε στο 16ο λεπτό με γκολ που κακώς μέτρησε αφού είχε προηγηθεί χέρι από παίχτη του Αστέρα.

Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ : Σασιάκος,Σκανιακός(Ματαράς),Δεληγιάννης,Καπερώνης,Στιβακτής,Τσάφος,
Κούσουλας(Σινάνης),Τσαπρούνης(Πράπας),Μπακούσης,Γκιώνης,Παππάς.




Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Ζέλι – Ηράκλεια 2 – 1
Άγιος Σεραφείμ – Γ.Σ. Παρνασσός 2 – 1
Καλαπόδι – Κόμμα (αναβολή)
Τραγάνα – Λιβανάτες 0 – 1
Μώλος – Νέο Κρίκελο 2 – 3
Κηφισός – Καινούριο 3 – 0


Βαθμολογία:
1.ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 40
2.ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ 35
3.ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 34
4.ΚΗΦΙΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ 33
5.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ 27
6.ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 24
7.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 23
8.ΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 17
9.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 15
10.ΗΡΑΚΛΕΙΑ 14
11.ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ 12
12.ΚΟΜΜΑ 2009 0

Επόμενη Αγωνιστική :
Ηράκλεια - Γ.Σ. Παρνασσός
Κόμμα - Ζέλι
Λιβανάτες - Αγ.Σεραφείμ
Νέο Κρίκελο - Καλαπόδι
Καινούριο - Τραγάνα
Κηφισός - Μώλος

18 σχόλια:

  1. Πολύ μοντάζ το βιντεάκι τους.Γιατί δεν έβαλαν και το γκολ με το χέρι;;Από δεύτερο ημίχρονο δεν έβαλαν κάτι που η ομαδούλα του ΑΓίου Σεραφείμ ήτανε ανύπαρκτη;Αλλά όλο το υλικό μέχρι τους παίκτες είναι για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H omadoula tou ASTERA sas erixe 3 gol stin edra sas kai 2 ektos....ta skor lene pola...megia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σας τιμα που ημασταν για κλαματα και φαγατε τα γκολακια σας....ησασταν και εκτος και εντος τελειος αντιαθλητικοι και θεατρινοι...οταν λεει ο τερματοφυλακας σας στο 4 καθησε κατω..Λυπαμαι που μιλατε για υλικο και παικτες το δειξατε με τo τροπο των παιχνιδιων σας και τα αποτελεσματα.Οσο για το χερι υπαρχει το video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομαδούλα είστε δυστυχώς και ανίδεοι οι οπαδοί σας. Οπαδοί και όχι φίλαθλοι που απ' ότι φάνηκε δεν είχανε καμία σχέση με το άθλημα.Ειρωνικοί, καυστικοί και επιθετικοί από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα.Η φιλοξενία στην Αμφίκλεια ήτανε άψογη όπως είναι κοινά αποδεκτό από όλες τις ομάδες. Ενώ εσείς; Διοίκηση να έρχεται στα χέρια με φιλάθλους της Αμφίκλειας;Βεβαίως και υπάρχει βίντεο και θα φανεί όχι στο μοντάζ που κάνατε εσείς, αλλά σε αυτό που έχουμε εμείς.Να σας θυμίσω παράγοντές σας που μας προτρέπανε να μην δίνουμε σημασία σε οπαδούς σας που ήτανε μεθυσμένοι κατά τα λεγόμενά τους;Αν εμάς οι παίκτες μας είναι ηθοποιοί τότε οι δικοί σας τι είναι που στεναχωριόντουσαν που δεν είχανε σχάρες τα παπούτσια τους;Που περηφανευόντουσαν έξω μετά τη λήξη του αγώνα για φονικό τάκλιν στο 4 αλλά δεν πέτυχε και δεν τον πήρε καλά.Αυτοί είναι αθλητές;Τέτοιου είδους άτομα προάγουν τον αθλητισμό; Ντροπή σας! Και να είχατε κάποιο στόχο χαλάλι σας. Αλλά τι αναρωτιόμαστε και με την ομάδα του Κηφισσού τα ίδια κάνατε και κάθε φορά τα ίδια κάνετε. Θερμά συγχαρητήρια, αλλά δυστυχώς αποτελείται δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο. Όταν κερδίζει μια ομάδα πέρα από τους 3 βαθμούς σκοπός είναι να κερδίζει και το σεβασμό του κόσμου. Ε, εσείς σε αυτό χάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευτυχως που είστε εσείς καλοι φίλαθλοι και καλοι παικτες και παει το ποδοσφαιρο μπροστά,και εχετε κερδισει πανω απο ολα το σεβασμό του κοσμου....τα δικα σας ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ και τα δικα σας ΦΟΝΙΚΑ ΤΑΚΛΙΝ δεν τα σχολιαζετε σχεδον σε ολους τους αγωνες..... και ξερεις το πιο σημαντικο είναι να αναγνωριζεις και τα δικα σου λαθη και να κανεις αυτοκριτικη και να μην κρινεις τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς για την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ και τους παίχτες του μου δείχνεις ότι είσαι άσχετος και δεν έχεις καμία σχέση με το άθλημα του ποδοσφαίρου για αυτό θα σε βοηθήσω εγώ:
    1ον πέρσι η ομαδούλα του ΑΣΤΕΡΑ όπως λες αγωνιζόταν στην Α κατηγορία εσείς που ήσασταν???????????
    2ον Στον 1ο γύρο αν θυμάμαι καλά το σκορ ήταν 0-3 στο 60΄η μήπως κάνω λάθος ?
    3ον Ναι και εγώ συμφωνώ οι φίλαθλοι σας ήταν άψογοι στον 1ο γύρο δεν έκαναν και τίποτα, απλά από το πρώτο λεπτό έβριζαν τις οικογένειες των παιχτών του ΑΣΤΕΡΑ, έπεφταν πάνω στην σήτα και από την καλή τους την καρδία αφού καταλάβανε ότι οι παίχτες του ΑΣΤΕΡΑ ζεσταίνονταν άρχισαν να τους φτύνουν για να δροσιστούν
    Ας μην συνεχίσω άλλο γιατί ίσως να είναι λάθος που ασχολούμαι μαζί σας απλά όταν η ομάδα σας αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και όχι αυτή την μπάλα αλάνας που παίζει τώρα τότε ελάτε να τα ξανά πούμε. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ομάδα με ιστορία 40 χρόνων με πορεία και στις πιο πάνω κατηγορίες ,έχει νεαρούς παίχτες και πολύ μέλλον και δεν είναι μια ομάδα που σήμερα ζει και αύριο δεν ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον :Η ομάδα του Παρνασσού αναγκάστηκε να παίξει πέρσι στην 2η κατηγορία γιατί πρόπερσι δεν είχε κατέβει στο πρωτάθλημα λόγω διάφορων προβλημάτων που είχαν προκύψει.
      2ον :Συγχαρητήρια για την νίκη σας στον πρώτο γύρο ήταν απόλυτα δίκαιη!!Να σας θυμίσω όμως και κάποια πράγματα που πιθανώς να έχετε ξεχάσει:1) Δίνετε ανύπαρκτο πέναλτι ενώ σε παρόμοια φάση πριν μερικά λεπτά δεν έχει δωθεί υπέρ μας,2)Δεν αποβάλλετε με 2η κίτρινη κάρτα ο παίχτης με το νο.3 της ομάδας σας για τάκλιν από πίσω στο 1ο ημίχρονο,3)Δεν αποβάλλετε παίχτης της ομάδας σας για χειρονομίες που κάνει στους φιλάθλους,4)Παίχτης σας σπρώχνει πιτσιρικά δικό μας πάνω στη σίτα.Κάνω λάθος??
      3ον :Oι φίλαθλοί μας τα είχαν με έναν προκλητικό διαιτητή που σφύριζε υπέρ της μιας ομάδας.Όταν όμως παίχτες σας προκαλούν είναι λογικό να εξοργίσουν τον κόσμο.Oι παίχτες είναι για να παίζουν μπάλα και τίποτε άλλο.Δεν νομίζω να επιτεθήκαμε εναντίον σας όπως κάνατε εσείς ούτε να βρίζαμε κοπέλες όπως επίσης κάνατε.
      Από ένα ματς δεν μπορείτε να λέτε ότι η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο αλάνας!!Ο Παρνασσός είναι μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά αλλά πάνω απ'όλα μια ΗΘΙΚΗ ομάδα πράγμα που δεν έχετε μάλλον μάθει εσείς στους δικού σας παίχτες...Καλή συνέχεια να έχετε στο πρωτάθλημα!

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.
      Συγχαρητήρια που ο Αστέρας είναι ομάδα 40 χρόνων αλλά ο Παρνασσός είναι ομάδα 80 χρόνων.

      Διαγραφή
    3. 80 xrwnwn alla me diakopes,esy to eipes.den me noiazei omws ayto.egw s lew oti osa grafeis gia ths faseis exeis dikio.egw s lew oti eprepe kai na kerdisete,oute ayto me noiazei otan oi paixtes me ithiki opws eipes theloyn na mou spasoun ta podia me dyo dolofonika taklin,h otan oi filathloi me ithiki petane petres mesa ston agwnistiko xwro.kai eseis kalh sunexeia na exete!

      Διαγραφή
  7. ego thelw na apanthsw ston filo Γ Γ.es oti h filoksenia sthn amfikleia htan apsogh.mallon den hsoun sto ghpedo.apo to prwto lepto oi filathloi sas (kai oxi opadoi)vrizane spitia manes aderfes me apokorifoma enas filathlos sas na exei anevei sthn porta kai na thelei na mpei mesa,wraios filathlos!meta an den ksereis mhn les anakrivies kai ektithese,kanena melos ths dioikisis den piasthke sta xeria me kanenan,apla to les etsi.twra oso gia to montaz o kathenas pisteyei oti thelei,apla nomizw oti einai polu afeles auto pou les,apla h kamera apo kei pou htan den mporouse na traviksei to xeri,pou ontws egine xeri.oso gia to 4,to mono pou euxomai einai na mhn vrethei kanenas trelos kai tou spasei ta podia,gt ayta pou leei kai kanei en wra agwna einai polu "swsta".esy pou ksereis ti egine me ton kifisso?kai telos h omada tou astera ton sevasmo tou kosmou ton exei apo tote pou idrithike,alla sigoura den thn sympathoun oloi,opws kai thn dikh sas omada,opws kai kathe omada.des se parakalw to video tou prwtou gyrou kai tha deis an h filokseneia sas htan teleia opws les.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου ποδόσφαιρο παίζουμε δεν κάνουμε μπαλέτο και δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά είναι αντρικό άθλημα...Διάλογος ανώφελος όπως αυτός που θέλανε να κάνουνε οι οπαδοί σας στις κερκίδες και όταν δεν δίναμε σημασία ορμάγανε πάνω μας....Ο νεαρός με τη χέτη που για να είναι μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα ή παίκτης ή διοίκηση ήτανε κάτι άλλο δεν νομίζω που βγήκε από μέσα για τσαμπουκά και προς τιμή του τον κράτησε δικός σας παίκτης....Όσο για το πρώτο αγώνα ήσασταν σαφώς καλύτεροι και κερδίσατε.Οι φίλαθλοί μας βρίζανε τον διαιτητή ούτε μπήκε κανείς μέσα ούτε ακούμπησε κανέναν από τους οπαδούς σας που είχανε ακολουθήσει...Λάθος;Ο καθένας που παίζει μπάλα ξέρει τι θα ακούσει όταν θα μπεί μέσα στο γήπεδο.Λίγα άκουσε ο τερματοφύλακάς μας από τον κύριο που μόλις τελείωσε ο αγώνας έβγαλε και τα γυαλάκια του για να παίξει ξύλο...Εμείς κάτι τέτοιους τους απομαρύνουμε από το γήπεδο για να μην δημιουργούνται προβλήματα..Δεν ωφελεί να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος αν δεν καταλαβαίνετε από μόνοι σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file m o kurios me thn xeth apla erxete kai vlepei mpala den einai tpt sthn omada,alla den mporei h omada aki h kwthe omada na leei poios tha erxete sto ghpedo kai poios oxi,kanw lathos?esy to eipes oti diko mas paixths ton apomakrune,kai etsi einai.twra to an kserw apo to athlima ase na to krinoun alloi,ayto pou den katalaveneis einai oti paizoume gia thn plaka mas sto b topiko (kai milaw genika oxi mono gia paixtes tou astera) kai den mporei,den exei to dikaioma kanenas kai apo kamia omada na paizei dolofonika kai na kopsei to merokamato apo kapoion pou thn epomenh nera den tha mporei na perpathsei.katalaves ti ennow?den me noiazei poios einai kaliteros,shmera eimaste emeis,ayrio eseis,etsi einai ayta.apanthse m omws se dyo erwthseis.1)filathlos dikos einai skarfalwmenos panw sth sita kai thelei na mpei mesa,ston prwto gyro,kanw lathos?2)filathlos sas petakse petra mesa sto ghpedo.tous apomakrynate autous?

      Διαγραφή
  9. Φίλαθλος δικός μας ναι έχει κολλήσει πάνω στη σίτα και να βρίζει το διαιτητή ναι βεβαίως και έγινε.Πέτρα ποτέ! Αναφέρθηκε και ξαναναφέρθηκε και εκεί, χωρίς να έχει γίνει ποτέ. Ναι βεβαίως και απομακρύναμε οποιονδήποτε έρχεται μόνο να δημιουργεί προβλήματα.Αυτό ακριβώς δεν μπορεί να κόβει το μεροκάματο κάποιου.Το τάκλιν πάνω στο 4 του ποδοσφαιριστή σας για πείτε μου πραγματικά τι στόχο είχε;Είναι λόγος να περηφανεύεται αυτός που το κάνει ότι ήτανε φονικό αλλά δεν τον πήρε καλά;Είναι τακτική αυτή σε έναν αγώνα που τον διέλυσε ο διαιτητής να έρχεστε αντιμέτωποι με τους φιλάθλους του Παρνασσού;Να ειρωνεύεστε και τσαμπουκαλεύεστε για καυγά;Έχουμε παίξει όλο το Α' Γύρο και αυτή τη φιλοξενία δεν την συναντήσαμε πουθενά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h petra egine kai paraegine file mou oso kai na mhn to pisteueis (opws exei ksanaginei sthn idia edra prin kapoia xronia,sunitheia h sumptosi?to taklin panw sto 4 einai apo mprosta,skliro nai ,alla apo mprosta.oxi opws kanei to 14(an thimamai kala)sto 7 to diko mas.(2 hmixrono mprosta stis kerkides)pou einai kathara apo pisw,des klotsia tou 10 panw sto 11 enw h mpala exei perasei.kai kati teleutaio kai sto lew epeidh hmoun dipla.paixths tou astera rwtaei paixth ths amfikleias "re file pes m eilikrina se poia edra exete paei kai den exete tsakwthei?"kai h apanthsh einai "se kamia"!oso gia to 4 file sygnwmh alla den exw na pw tpt allo,mporei na einai to kalitero paidi kai den diafwnw alla podosfairika den einai kai toso kalo paidi.tespa file mallon emeis eimaste traboukoi kai eseis oi kaloi filathloi.kali epitixia sthn omada sas,kalh sunexeia!kai makari opws eipes na exete dioksei apo to ghpedo aytous pou dimiourgoun provlhma kai tou xronou na pioume enan kafe wraio xwrio sas!

      Διαγραφή
  10. pio kragiozh ap t 4...dn exw 3anadei...ma toso karagiozhs...???epsaxna n vrw enan p n einai pio polu...alla dn vrhka...milame o an8rwpos...einai prwtoporos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον δεν τον βρήκες γιατί δεν έχεις ψάξει στο σωστό μέρος..και αυτό το μέρος είναι πολύ κοντά σου......μόλις στον καθρέφτη σου φίλε μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala re plaka kanete... filathloi ths amfiklias ston agwna tou prwtou gyrou apilousan paiktes tou astera proswpika...ti lete peri filoxenias..eistai sovaroi...gia mena einai h xhroterh edra pou exo paei apo pleura shberiforas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paidia exei ksefigei to pragma.entaxei paixame 2 agwnes kai eixan ligo entash parapanw,den yparxei logos na dinoume sinexeia!tou xronou tha pame amfikleia aki tha erthoun kai autoi ston agio,kai?ti tha kanoume?tha tsakwnomaste kathe xrono?ayta einai xazomares,mpala paizoume,eimaste antipaloi gia 90lepta,ela mhn trelathoume twra kanoume les kai tha paroume to CL.kali sinexeia sthn omada ths amfikleias,opws kai sthn dikh mas,euxomai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή