Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

Ανακοίνωση - Α.Σ. Διόνυσος





Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ  -  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ
Β Ο Λ Ε Υ  - Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος

Ε Λ Ε Ο Σ   -  Ν Τ Ρ Ο Π Η

Όλοι γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα  του βόλεϋ. Σκεφτείτε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός από πρωταγωνιστής στην Α1 είναι τελευταίος στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς και θα υποβιβαστεί. Ο Απόλλων Καλαμαριάς αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Το πρόβλημα δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚΕΛ, όπως και τα Σωματεία αφού έχουμε λιγότερες συμμετοχές και αποχωρήσεις.
Κι ενώ δειλά-δειλά τα πρωταθλήματα άρχισαν να ξεκινούν όπως και το Κορασίδων που αγωνίζεται η ομάδα μας, σε όμιλο (κρατηθείτε) των τριών ομάδων, προέκυψε πρόβλημα με τους διαιτητές (δίκαιο γιατί ήταν απλήρωτοι).
Έτσι αφού οι ομάδες παίξανε την πρώτη αγωνιστική στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2012 με καθυστέρηση 2 μηνών, οι διαιτητές αρνήθηκαν να σφυρίξουν τη δεύτερη αγωνιστική. 
Από τις 14 Ιανουαρίου έχουμε αναβολές για το παραπάνω θέμα και φτάνουμε στις 04 και 05 Φεβρουαρίου με ορισμένα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής αφού τελικά οι διαιτητές εισέπραξαν τις οφειλόμενες διαιτησίες.
Ξαφνικά την Παρασκευή το μεσημέρι μας ενημερώνει η διοργανώτρια ΕΣΠΕΚΕΛ ότι όλα τα πρωταθλήματα αναβάλλονται επ΄ αόριστο, λόγω νέου προβλήματος μεταξύ διαιτητών και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, καθώς ΟΛΟΙ ! οι διαιτητές δήλωσαν κώλυμα για τη 2η αγωνιστική.
Εμείς είμαστε αγανακτισμένοι και οι αθλήτριες απογοητευμένες.
Καλά, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα σ΄ αυτό τον τόπο?
Κύριοι, δεν σκέφθηκε κανείς σας την προσπάθεια που κάνουν οι Σύλλογοι κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να κρατήσουν τους νέους και τις νέες στο χώρο του αθλητισμού,  οδηγώντας τους σε ένα σωστό και υγιή δρόμο, μακριά από τις κακές συνήθειες της ζωής τα διάφορα κλαμπ, τα ναρκωτικά , το αλκοόλ, το τσιγάρο, τη βία, την εγκληματικότητα?
Τι θα πούμε κύριοι σ΄ αυτά τα παιδιά που κάθε φορά στο παρά πέντε τους κόβουμε τα φτερά?   Πώς θα τα πείσουμε ότι η προσπάθεια δεν πάει χαμένη και ότι πρέπει να συνεχίσουν? 
Αλλάξτε. Αλλάξτε πριν είναι πολύ αργά.
Αλλάξτε πριν καταφέρετε να κάνετε τα παιδιά να απομακρυνθούν από υγιείς δρόμους , από υγιείς προσπάθειες.        
Δώστε συνέχεια στα πρωταθλήματα που με λαχτάρα οι αθλήτριες και οι αθλητές περιμένουν και να είστε βέβαιοι ότι θα σας κατανοήσουν. Οφείλετε να κάνετε την υπέρβαση !.

Αμφίκλεια 03.02.2012
Λουκάς Κόλλιας.
Πρόεδρος του Α.Σ Διόνυσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου