Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

Προς ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ


Εμείς εδώ στο Αγνάντι, αποφασίσαμε να κάνουμε ΕΜΠΑΡΓΚΟ, σε όλους εσάς τους ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ...ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, σ' αυτό το blog δεν θα έχετε βήμα.
Οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να μας στέλνετε οτιδήποτε για να αναρτήσουμε, γιατί δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ από σας πλέον.



6 σχόλια:

  1. Η ανακοίνωση του Αγνάντι μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους!!ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ των ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το ειχατε πει και σεις οταν κλεινατε τις διαβασεις αλλα η Τονια ειναι καθε γιορτη στο Δαδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου ανώνυμε είμαι σύμφωνη μαζί σου..Εμ βλέπεις είναι και εδώ αρκετοί οι βολεψάκηδες και οι γλύφτες που πάνε σαν ουρές πίσω από τους βουλευτές όταν έρχονται και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Εγώ σαν νέος θέλω να ελπίζω ότι οι νέοι αυτού του τόπου έχουν ξυπνήσει και θα σηκώσουνε το ανάστημά τους.... και άσε τους άλλους με ημερομηνίες λήξης να πάνε από κοντά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να υποθέσω οτι ρώτησες και τη γυναίκα σου ,γιατι Δαδιώτης και σύμφωνη μαζί μου δεν πάει! εκτός αν μασκαρευτήκαμε λόγω αποκριάς . Χιούμορ κάνω ,το πήρα το μήνυμα φίλε μου αρκεί ομως οτι αποφασίζουμε επώνυμα ή ανώνυμα να το τηρούμε και να μην μένει μεταξύ μας. Mε εκτίμηση -Καλή Σαρακοστή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΤΡΙΣ ΛΑΛΗΣΑΙ .Η Αμφικλειώτισα Φαρμακοποιός, Ασημίνα - Αναστασία Παπακούσουλα, εγκαινίασε επίσημα σήμερα 19.02.2012 το σύγχρονο Φαρμακείο της στην Αμφίκλεια. Κάτοικοι της Αμφίκλειας αλλά και τη ευρύτερης περιοχής, συγγενείς, φίλοι, η Δημοτική Αρχή, Βουλευτές κτλ, παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στην νέα επιστήμονα να έχει μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή